
Суп-пюре з квасолі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля вагова
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Селера корінь
1 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Морква
4 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
6 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
160 мл.
Петрушка 70г
2 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
1,5 л.
Етапи приготування
01
Квасолю необхідно попередньо замочити на ніч у воді, після відварити.
02
Цибулю, коріння селери і петрушки, а також моркву нарізати кубиками, відварити до готовності, потім протерти блендером до пюреподібної консистенції разом із відвареною квасолею.
03
Борошно необхідно просіяти, розігріти сковороду з олією, висипати борошно, обсмажити, додати трохи бульйону, в якому варилися овочі, додати в сковороду овочеве пюре, готувати протягом 4-5 хвилин. Додати сіль за смаком. До супу подають грінки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)