
Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Каша безмолочна Hipp вівсяна 200г
80 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл
Мед Літній Мед 750г
20 г
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г
Приправа Еко Кориця ціла паличка 20г
1 шт.
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
15 г
Інжир сушений
2 шт.
Етапи приготування
01
Налити молоко в сотейник і додати чайну ложку меду. Поставити сотейник на невеликий вогонь і нагріти. Додати до молока ваніль і паличку кориці. Довести молоко до кипіння, додати вівсянку і варити, постійно помішуючи, близько 5-7 хвилин. Вимкнути вогонь і видалити паличку кориці. Накрити сотейник кришкою і залишити на кілька хвилин.
02
Інжир помити і нарізати скибочками. Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин. Додати до горіхів корицю, скибочки інжиру, 1 столову ложку меду і 1 столову ложку води. Близько 3-4 хвилин варити на середньому вогні до загусання. Додати соус з фруктами в кашу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)