
Персиковий пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
300 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
50 мл.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Борошно 7 1кг
250 г.
Персик
800 г.
Етапи приготування
01
Попередньо вийняти консервований персик, щоб сироп повністю відокремився. Якщо потрібно - порізати персик на маленькі шматочки.
02
Далі потрібно приступити до приготування тіста.
03
В першу чергу необхідно масло, яке має бути кімнатної температури, розтерти з цукром (можна використовувати міксер). Для ароматного запаху в масло можна додати ванільний цукор.
04
Далі в тісто потрібно додати яйця і акуратно влити молоко, продовжуючи помішувати.
05
Потім потрібно окремо перемішати борошно і розпушувач. Цю суміш додати в тісто.
06
Тісто має вийти не дуже густим і за консистенцією нагадувати густу сметану.
07
Далі потрібно підготувати форму, для цього деко потрібно застелити пергаментом і змастити його (пергамент) вершковим маслом.
08
На форму вилити тісто і красивим візерунком викласти персики.
09
Випікати в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 180° С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)