
Чізкейк зі сметаною
Повітряний чізкейк – втілення фантазії європейських кондитерів та майстерності американських кулінарів. Якщо бути точним, цей ніжний десерт – кулінарний шедевр східноєвропейської кухні, а американці внесли лише невеликі корективи, замінивши зернистий кисломолочний сир вершковим сиром філадельфія. Божевільна популярність чізкейку сприяла появі безлічі варіантів його виконання: від сирних запіканок до тістечка суфле. Історія історією, але цей вишуканий десерт встиг завоювати визнання всього світу своїм божественним смаком і надзвичайною красою, яку, до речі, можна втілити власними руками. А наш простий рецепт Вам у цьому допоможе. В якому, до речі, крім кисломолочного сиру використовується сметана.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
125 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
250 г.
Сир кисломолочний 9%
750 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
220 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Сметана ХМЗ 20%
180 г.
Лимон
120 г.
Етапи приготування
01
У блендері подрібнити заморожене масло з печивом. Утрамбувати печиво у форму, зробивши бортики. Поставити форму мінімум на 30-45 хвилин у холодильник. Розігріти духовку до 160°C.
02
З'єднати і збити сир (протертий через сито), сметану, лимонний сік і цедру, яйце і цукор. Довести масу до однорідної консистенції. Дістати форму, вилити начинку, поставити в духовку і випікати близько 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)