
Сирний суп з креветками і зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
400 г
Морква
1 шт.
Креветки 90/120
200 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Зелень мікс 100г
40 г
Картопля фасована
500 г
Часник
1 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Приправа Еко Італійські трави 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Часник і цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати. Моркву помити і очистити, нарізати дрібними кубиками. Часник, цибулю і моркву обсмажити на сковороді до м'якості.
02
Плавлений сир натерти. У киплячій воді розплавити натертий сир, додаючи його потроху і постійно помішуючи, щоб сир не схопився грудками. Додати сіль і спеції за смаком.
03
Картоплю помити і очистити, нарізати кубиками. У сирний бульйон додати картоплю. Варити до готовності картоплі.
04
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Коли картопля звариться, зняти суп з вогню і додати обсмажені овочі і зелень. Креветки очистити і в окремій мисці залити невеликою кількістю готового гарячого супу. Дати постояти 3 хвилини і додати в тарілку з супом перед подачею на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)