
Сирний суп з кольоровою капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
130 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г
Селера стебло
100 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
25 мл
Кмин Еко римський 15г
5 г
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,3 л
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
500 г
Ковбаски Глобино Салямки чедер чікен сирокопчені 70г
100 г
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву, цибулю і селеру нарізати кубиками і обсмажити в олії до м'якого стану.
02
Додати сушений кмин, сіль і перець і готувати ще 1 хвилину.
03
У суміш додати курячий бульйон і маленьку кольорову капусту і готувати 12-15 хвилин.
04
За допомогою блендера подрібнити інгредієнти до утворення однорідної маси.
05
Поставити суп повторно на вогонь, додати тертий сир, помішувати суп, доки сир не розплавиться. Додати молоко і продовжити перемішувати.
06
Подавати до столу, додавши в суп трохи оливкової олії і прикрасивши гілочкою петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)