
Слойки з яблуками «Троянди»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
250 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яблука тонко нарізати скибочками, товщиною 2-3 мм.
02
У каструлю налити воду, довести її до кипіння, далі додати цукор.
03
Потім покласти скибочки яблук і варити близько 2-3 хвилин. Зняти каструлю з вогню і відразу злити воду.
04
Тісто тонко розкатати і порізати на смужки шириною 3 см. і довжиною 25-30 см.
05
На кожну смужку тіста покласти 5-7 скибочок яблука. Скибочки повинні заходити одна на одну і виступати за верхній край тіста на 1/3.
06
Потім обережно згорнути смужку з яблуками в трояндочку. Нижні краї загорнути в середину.
07
Деко застелити пергаментним папером і викласти на нього трояндочки.
08
Випікати трояндочки 30 хвилин при температурі 200°C градусів.
09
Готові трояндочки охолодити і посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)