
Курка з виноградом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
2 шт.
Виноград
220 г
Вино червоне Symphonia напівсолодке 11,5% 0,75л
50 мл
Цибуля
80 г
Лимон
50 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл
Розмарин 50г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати, пасерувати в оливковій олії на середньому вогні, потім додати виноград і часточки лимона. Зменшити вогонь до мінімуму.
02
Окремо обсмажити філе на невеликій кількості олії, попередньо його потрібно посолити і поперчити.
03
Обсмажене м'ясо перекласти в сковорідку з виноградом і залити десертним вином.
04
Збільшити до середнього вогонь, дати алкоголю випаруватися (хвилини 3-4), знову зменшити вогонь. Додати розмарин. Накрити кришкою і довести до готовності м'ясо на повільному вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)