
Суп-пюре з риби та зеленого горошку
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Філе білої риби Winetime в клярі
400 г.
Горошок зелений Хуторок консервований 410г
300 г.
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
50 мл.
Етапи приготування
01
Відварити рибу. Обсмажити в олії на сковороді цибулю з морквою.
02
Змішати в мисці горошок з обсмаженими цибулею і морквою, залити невеликою кількістю бульйону з риби. Перемішати.
03
Викласти в чашу блендера відварну рибу і суміш із миски. Подрібнити.
04
Обсмажити борошно у вершковому маслі на сковороді. Влити вершки, посолити за смаком. Тушкувати протягом 3-4 хвилин.
05
У каструлі змішати рибно-овочеве пюре із блендера, влити білий соус зі сковороди, посолити при необхідності, довести до кипіння. Заправити суп наприкінці молочно-яєчною сумішшю, з додаванням вершкового масла.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)