
Рибний мус
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
250 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Желатин Добрик 15г
за смаком
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл
Етапи приготування
01
Рибу відварити в підсоленій воді. Дістати її з бульйону, але бульйон не виливати. Желатин залити теплим бульйоном і розмішати до повного розчинення. Рибу нарізати шматочками, покласти в чашу блендера. Туди ж додати вершки, спеції, желатин. Все подрібнити і перемішати до однорідного стану.
02
Яйце розбити, відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером в стійку піну. Обережно вмішати білкову піну в рибну масу. Довівши до однорідної консистенції, викласти мус у формочки. Поставити в холодильник і охолоджувати близько 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)