
Суп-пюре з капусти романеско
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
300 г
Капуста Романеско
500 г
Сир моцарела Lel 45%
100 г
Помідори Чері мікс 300г
8 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту розділіть на суцвіття та відваріть в 1 літрі підсоленої киплячій воді (можна використовувати і проціджений м'ясний або курячий бульон) 10 хвилин.
02
Додайте зелений горошок та проваріть ще 5 хвилин.
03
Зніміть з вогню, трохи остудіть. Подрібніть овочі разом з бульоном за допомогою блендера.
04
Далі влийте вершки і знову доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і розлийте по тарілках.
05
Помидорки чері розріжте навпіл. Моцарелу розріжте на 4 частини, якщо кульки крупні, або просто дрібно наріжте сир. Якщо ви використовуєте міні-моцарелу, розріжте кожну кульку навпіл. Викладіть моцарелу і помидорки чері в тарілки з супом і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)