
Фарширована цибуля
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
6 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Фарш зі стегна індички охолоджений
250 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Гливи 400г
150 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
30 мл.
Соус соєвий Chong 1л
100 мл.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Очистити цибулю від лушпиння. Підрізати трохи нижню частину цибулі, щоб цибулини були стійкими, але сік не витікав. Зверху треба зрізати приблизно чверть цибулини і вирізати з неї середину так, щоб залишилося 2 зовнішніх шари цибулі.
02
Гриби промити і дрібно нарізати. Після чого обсмажити їх на соняшниковій олії разом із подрібненою серединою цибулин протягом 2-3 хвилин.
03
Фарш потрібно гарненько обсмажити, додавши третину соєвого соусу і біле вино.
04
Коли фарш трохи охолоне, додати до нього 1 сире яйце і добре перемішати. Після цього додати фарш до обсмажених грибів і цибулі.
05
Перед фаршируванням цибулин в них необхідно насипати крохмалу. Потім цибулини наповнити фаршем з гіркою і покласти на деко, змащене маслом.
06
Фаршировану цибулю запікати в духовці приблизно 30 хвилин при 180°C. Готову цибулю подавати, поливши кожну цибулину соєвим соусом, який залишився.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)