Шурпа по-татарськи - Image

Шурпа по-татарськи

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Хочете внести різноманітність у раціон перших страв? Приготуйте шурпу по-татарськи. Шурпа - це традиційна перша гаряча страва азіатської східної кухні. Використання як м'ясного інгредієнта баранини робить страву вельми ситною і наваристою. Зверніть увагу: в цьому рецепті в процесі приготування жоден інгредієнт попередньо не обсмажується на відміну від рецепту, де інгредієнти перед варінням обсмажують. У Вас є можливість спробувати приготувати обидва варіанти. Дуже важливо дотримуватися зазначеного співвідношення кількості м'яса і води. Води не повинно бути багато. Це дуже важливо. Овочі ріжте досить великими шматками. При приготуванні цієї страви можна використовувати спеції для плову.

Продукти для рецепту

Баранина ребро
159.00

Баранина ребро

за 1 кг

Інгредієнти

Баранина ребро

700 г.

Цибуля

4 шт.

Морква

2 шт.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Картопля фасована

3 шт.

Перець червоний

2 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

3 л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Зелень мікс 100г

за смаком

Етапи приготування

01

Добре промити баранину і нарізати на шматки.

02

Баранину залити 2 літрами води і довести до кипіння, варити 5 хвилин, знімаючи піну. Злити воду, м'ясо промити. Залити 3 літрами води і знову кип'ятити.

03

Варити бульйон 2 години знімаючи піну, а в цей час підготувати овочі. Картоплю порізати на четвертини і покласти в миску з водою.

04

Моркву порізати крупно, цибулю - півкільцями.

05

Помідори і перець нарізати соломкою.

06

Коли м'ясо готове, додати цибулю, картоплю, моркву. Варити 20 хвилин. Потім додати сіль, перець, помідори. Варити ще 15 хвилин.

07

Дати страві настоятися 15 хвилин і подавати до столу гарячим, прикрасивши зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Смажені пельмені по-узбецьки

Смажені пельмені по-узбецьки

4

40 хв