
Картопляний салат із яйцями та гірчичною заправкою
Картопляний салат з яйцями і гірчичною заправкою - це смачне і ситне блюдо, яке може приготувати навіть починаюча господиня. Ця страва може претендувати на звання улюбленої у вашому домі.
Ще ніколи приготування цікавої страви не було таким простим. Картопля цілком наситить вас, яйця подарують організму білок, а гірчиця додасть гостроти і пікантності. Такий салат прикрасить святковий стіл, а також може наситити вас під час обіду. Також ви можете прикрасити страву на свій смак і додати туди будь-які інші інгредієнти. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1,8 кг.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
80 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками. Яйця зварити, охолодити і натерти на тертці. Скласти картоплю в миску.
02
Окремо в мисці змішати майонез, гірчицю, сіль і перець. Додати до картоплі яйця, заправку і акурато перемішати. Перед подачею охолодити, за бажанням прикрасити нарізаною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)