
Салат із буряка з ананасом і волоськими горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
500 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
3 шт.
Волоський горіх
30 г.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк промити і щільно загорнути у фольгу. Далі покласти буряк на деко, яке поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати протягом 1-1,5 години.
02
Потім вийняти буряк, розгорнути з фольги і остудити.
03
Після того, як буряк охолоне, натерти його на дрібній тертці до однорідного стану (практично пюре).
04
Ананаси, якщо вони кільцями, порізати кубиками.
05
Волоські горіхи подрібнити в блендері або дрібно нарізати ножем.
06
У миску покласти пюре з буряка, висипати терті горіхи і ананаси, посолити за смаком і заправити салат сметаною. Все ретельно перемішати.
07
Потім розкласти в порційні салатники і охолодити в холодильнику. Подавати салат з буряка можна прикрасивши шматочком ананаса.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)