
Кисло-солодкий стір-фрай зі свинини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вирізка свиняча
500 г.
Броколі
300 г.
Перець Каппа солодкий
3 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
3 пера
Соус соєвий Chong 1л
2 ст л.
Оцет яблучний Borges 250мл
2 ст. л.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
1,5 ч. л.
Ананаси Helcom Шматочки в сиропі 565г
150 г.
Вода негазована Аквуля 2л
60 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Броколі розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді до м'яко-хрусткого стану.
02
Перець нарізати на квадратики зі стороною 2-3 см. Із вирізки прибрати зайвий жир і плівки, нарізати на довгі тонкі шматочки. Посолити.
03
Обсмажити м'ясо в декілька заходів на сильному вогні по 1-2 хвилини з кожного боку. Перекласти на тарілку.
04
У тій же сковороді обсмажити до м'яко-хрусткого стану солодкий перець і нарізані білі частини цибулі.
05
Для приготування соусу змішати оцет, соєвий соус, 100 мл. сиропу від ананасів, 60 мл. води і крохмаль.
06
До перцю додати м'ясо, шматочки ананаса, броколі і соус. Смажити на невеликій кількості оливкової олії, помішуючи, поки соус не загустіє і не почне огортати продукти, а броколі не прогріється. Подавати, посипавши дрібно різаною зеленою цибулею з відвареним рисом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)