
Салат «Святковий» з рибою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
400 г
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
300 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
120 г
Картопля фасована
360 г
Огірки консервовані 3л
100 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Кальмари помити, розморозити і відварити в підсоленій воді близько 1,5-2 хвилин. Охолодити кальмари і нарізати півкільцями або кубиками.
02
Рибу відварити в підсоленій воді. Дістати з бульйону, охолодити і нарізати невеликими шматочками. Яблука помити, видалити серцевину і нарізати кубиками або шматочками.
03
Картоплю помити і відварити в підсоленій воді. Воду злити, картоплю трохи охолодити і очистити, а потім нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти, додати за смаком сіль, перець і заправити майонезом. Обережно перемішати і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)