
Гриби, тушковані з овочами (рецепт для НВЧ-печі)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Гливи
500 г.
Цибуля
3 шт.
Морква
1 шт.
Корінь петрушки
1 шт.
Капуста
1/4 шт.
Картопля фасована
6 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
1/2 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю очистити, нарізати кружечками. Налити олію в посуд. Всипати цибулю. Поставити в піч на 3 хвилини, при потужності 7. Гриби помити, нарізати, а потім посолити. Поставити в піч на 4 хвилини при рівні потужності 10. Накрити кришкою овочі. Поставити в тепле місце.
02
Капусту, моркву і корінь петрушки нарізати соломкою. Додати рослинної олії. Перемішати. Готувати в печі 3 хвилини при потужності 10. Картоплю очистити, нарізати кружечками, викласти зверху овочів. Влити склянку води. Тушкувати під кришкою 3 хвилини (рівень потужності той самий).
03
Додати гриби. Заправити їх томатною пастою, заздалегідь розмішаною із сметаною. Перемішати все. Посипати зеленою цибулею і кропом. Готувати в печі ще 5 хвилин (рівень потужності 7).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)