
Пісний яблучний пиріг
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Кориця Еко мелена 20г
5 г
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
10 г
Крупа манна Терра марка М 800г
200 г
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 кг
Етапи приготування
01
Змішати борошно, цукор, корицю, манну крупу і крохмаль. Яблука помити, очистити від шкірки, натерти на крупній тертці. Форму застелити пергаментним папером.
02
На папір викласти шар сухої суміші, а на неї натерті яблука. Шари повинні бути не дуже товстими, 2-3 мм. Так чергувати шар за шаром, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху повинен бути сухий шар.
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити в духовку форму з пирогом і випікати близько 40-45 хвилин. Щоб пиріг не розсипався, розрізати його слід після того, як він повністю охолоне.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)