
Торт "Три сестри"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 склянки
Сметана Ферма 15% 300г
860 г
Сода харчова 500г
1,5 ч.л.
Борошно 7 1кг
3 склянки
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
3 ст.л
Волоський горіх
0,5 склянки
Мак харчовий
0,5 склянки
Цукор ванільний Auchan 8г
2 ч.л.
Етапи приготування
01
Волоські горіхи порізати.
02
Чорнослив або курагу залити окропом, залишити на 20 хвилин до набрякання. Потім дрібно нарізати.
03
Мак промити, залити чистою водою, поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім відварити на повільному вогні, періодично помішуючи і знімаючи пінку, приблизно 20-30 хвилин. Скинути мак на марлю, дати стекти рідині, потім добре віджати.
04
Для коржа з волоськими горіхами в миску розбити 1 яйце, всипати 0,5 склянки цукру і злегка збити. Додайте 120 г. сметани, перемішати. Туди ж всипати соду, ще раз перемішати і зачекати деякий час, щоб почалася реакція.
05
Потім в цю масу просіяти борошно і крохмаль, перемішати до однорідності. Всипати волоські горіхи і ще раз перемішати. За консистенцією тісто має вийти як густа сметана.
06
Духовку розігріти до 180°C.
07
Форму для торта змастити вершковим маслом і влити тісто. Випікати корж в розігрітій духовці приблизно 20 хвилин - готовність перевірити дерев'яною паличкою.
08
Таким чином спекти інші два коржі, в один додавши мак, в іншій - курагу або чорнослив. Всі три коржі добре остудити.
09
Для крему сметану і цукор, які залишилися збити до пишної маси (за бажанням можна також додати ванільний цукор).
10
Кожен корж злегка наколоти зверху виделкою в декількох місцях. Викласти перший корж, промазати сметанним кремом, зверху покласти другий, знову промастити і укласти останній корж. Верх торта можна також промазати кремом. Крім того, можна додатково просочити коржі сиропом. Прикрасити торт на свій смак, дати йому настоятися і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)