
Грушевий пиріг
У кожної сім'ї є свої традиційні рецепти. Саме вони є найсмачнішими. Можливо і цей солодкий рецепт стане вашим улюбленним, і заслужить увагу близьких вам людей. У сезон груш не пропустіть можливості смачно поправити здоров'я собі і рідним пирогом з цього корисного фрукта, який надає унікальність і пікантний смак випічці. Дуже простий рецепт, який готується буквально за 30 хвилин. А раз вже він такий легкий, то створення цього десерту можна доручити і дитині. Їсти пиріг рекомендуємо в теплому вигляді, так він передає усі свої кращі смакові якості. А прикрасою послужать карамель або ягоди - пофантазувати можна сповна. Спробуйте - вам сподобається!
Інгредієнти
Борошно
200 г.
Груша
4 шт.
Масло вершкове
150 г.
Цукор
230 г.
Яйце
2 шт.
Вода
4 ст. л.
Розпушувач
1 пакетик
Ванілін
за смаком
Кориця
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Насамперед можна приготувати начинку. Для цього грушу помити, очистити від насіння і нарізати на шматочки (великі). Потім помістити їх в каструлю, додати трохи води, і 1 ст. л. цукру. Все розмішати. Помістити тушкувати на 5-7 хвилин.
02
Далі узяти розм'якшене вершкове масло (розм'якшувати краще при кімнатній температурі) збити міксером. Додати цукор, яйця і гарненько збити вінчиком до однорідної консистенції.
03
Окремо змішати розпушувач, ванілін і корицю, а потім додати заздалегідь просіяне борошно. З'єднати все з отриманою раніше масою.
04
Завершальний етап: розігріти духовку до 160ºС; змастити добре лист вершковим маслом. Груші помістити на друшляк, і дати рідині стекти. Викласти спочатку груші, а зверху розмістити тісто. Випікати 25 хвилин.
05
Перевірити готовність пирога. Для цього узяти дерев'яну шпажку проколоти в центрі пиріг, якщо вона не мокра, це означає, що пиріг готовий.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів