
Лінивий рататуй
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажан
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Часник
1 головка
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Бринза Кілія Балканська 45%
6 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
1 ст. л.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 г.
Етапи приготування
01
Баклажан надрізати, щоб вийшла гармошка, і вимочити в солоній воді близько 2 годин.
02
Помідори нарізати тонкими кружечками.
03
З бринзи необхідно приготувати пасту - додати до неї січений часник, 1 ст. л. оливкової олії і трохи майонезу. Перемішати до однорідної маси і посипати базиліком.
04
У змащену олією форму викласти баклажан, трохи розкрити його для фарширування і змастити надрізи оливковою олією, що залишилась. У кожен розріз покласти часточку помідора і начинку з бринзи.
05
Запікати 60 хвилин при температурі 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)