
Закуска "Хибна ікорка"
Закуска "Хибна ікорка" не просто більш дешева альтернатива червоній ікрі, а й ще один спосіб зробити стіл більш різноманітним.
Всі звикли бачити на столі намазаний червоною ікрою хліб. Однак ви можете провести експеримент, поставивши дві тарілки на стіл - на одній хліб намазати ікрою, а на іншій от такою ось хибною ікоркою. І подивіться, яку із закусок з'їдять швидше.
Ця намазка на хліб дуже легка у приготуванні, ситна і не шкідлива для здоров'я. Її загадковий смак примусить здивуватися будь-кого. Тому приємного апетиту і гарних веселощів!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оселедець Banga копчене філе в олії 170г
1 шт.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Сир плавлений Metro Chef з сиром Чеддер слайси 1,082кг
2 шт.
Морква
3 шт.
Етапи приготування
01
Оселедець почистити від нутрощів, шкіри і кісток.
02
Моркву відварити до готовності.
03
Оселедець, моркву, масло, сирки перекрутити через м'ясорубку і розмішати.
04
Можна намазувати на хліб, батон, на скибочки відвареної або печеної картоплі, фарширувати яйця, огірки, помідори.
05
За смаком нагадує червону ікру, важко відчути різницю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)