
Шоколадний кекс із фісташками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фісташки смажені
50 г.
Борошно 7 1кг
180 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
2 ст. л.
Молоко 2,5% 900г
100 мл.
Етапи приготування
01
Фісташки очистити. Перекласти в миску. Відставити.
02
Узяти велику миску. Помістити вершкове масло. Засипати цукром (100 г.). Збити.
03
У окремій посудині збити трішки яйце. Збиваючи масло, потихеньку, приблизно по 1 ч. л. додати яйце. Потім сметану. Утворити однорідну масу.
04
Узяти гіркий шоколад (100 г.), розтопити на водяній бані. Додати теплого молока.
05
Отриману раніше масу засипати просіяним борошном (заздалегідь змішаним з розпушувачем і какао). Збити до утворення однорідної маси.
06
Додати в тісто розтоплений шоколад і фісташки. Поламати 50 г. шоколаду (цілого) на маленькі шматочки і всипати слідом за фісташками. Вимісити густе тісто.
07
Розігріти духовку до 180ºС. Форму вистилити кулінарним папером. Викласти тісто. Випікати 45 хвилин в розігрітій духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)