
Халва з манної крупи з горіхами і корицею
Це, напевно, не зовсім халва, але оригінальний десерт. Для приготування домашньої халви з манки знадобиться крупна манка, так звана «тверда». На упаковці цього продукту, можна побачити одну з двох букв: «М» або «Т». Найчастіше (практично завжди) ми бачимо букву «М», тобто сорт «м'який» і дрібний, для халви не надто підходящий (хоча і з нього виходить). З сорту «Т» виходять чудові солодощі. Особливо діти, люблячі всякі вкусняшки, будуть задоволені таким частуванням. Халва з манки - корисне блюдо, яке чудово підійде для корисного сніданку. Горіхи і кориця тільки збільшать незвичайний смак і аромат десерту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Вода негазована Аквуля 2л
800 мл.
Крупа манна Терра марка М 800г
600 г.
Горіхи Мигдаль 150г
за смаком
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю налити воду, висипати цукор, поставити на вогонь, довести до кипіння.
02
На розігріту сковороду викласти вершкове масло, висипати манну крупу, обсмажити до світло-золотистого кольору, при цьому постійно помішуючи.
03
Влити цукровий сироп на сковороду, додати горіхи, готувати до повного випаровування рідини.
04
Прибрати сковороду з вогню, накрити зверху рушниками, залишити на 20 хвилин.
05
Перемішати виделкою, знову укутати, залишити до повного охолодження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)