
Салат із зеленої квасолі з яйцями
Простий, корисний і поживний салатик з відмінним смаком, який складається всього на всього з двох простих компонентів. Хіба таке можливо? Звичайно, якщо це салат із зеленої квасолі з яйцями. Стручкова квасоля, обсмажена з часником у вершковому маслі, надає насичений аромат, який чудово підкреслюють відварені яйця. Страва буде ефектнішою, якщо візьмете яйця з яскраво-жовтою серединкою. Майонезна заправка робить салат ситним і гармонійним на смак. До речі, майонез можете замінити несолодким йогуртом без добавок. Такий невигадливий, але в теж час цікавий і яскравий салатик складе прекрасну компанію картоплі, рису або макаронам. Його можна подати і до святкового застілля, і до сімейного обіду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
400 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Часник
20 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Квасолю відварити протягом 10 хвилин, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі, додавши часник. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
02
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Охолодити протягом 10 хвилин, а потім подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)