Гарбузові равіолі - Image

Гарбузові равіолі

Кількість порцій: 2Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви готували коли-небудь равіолі (італійські пельмені) з начинкою з гарбуза? Ваша відповідь передбачувана: "Ні". Прийшла пора позбавлятися від стереотипів. Приготуйте равіолі - традиційну страву італійської кухні з незвичною начинкою. Спробуйте, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще не один раз. Запевняємо Вас: вийде дуже смачно, до того ж корисно. Адже гарбуз - джерело цілого ряду цінних для людського організму речовин. Причому, на ступінь корисності цього дивного осіннього овоча майже не впливає термічна обробка. В гарбузову начинку додадуть свої смакові нотки подрібнена ріпчаста цибуля, куркума і мелений мускатний горіх.

Інгредієнти

Борошно грубого помолу

200 г.

Олія оливкова

4 ст. л.

Вода мінеральна

за смаком

Гарбуз

400 г.

Цибуля ріпчаста

1,5 шт.

Горіх мускатний

5 г.

Куркума

1 г.

Апельсини

1 шт.

Помідори

1 шт.

Сметана

за смаком

Кріп

0,5 пучка

Етапи приготування

01

Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.

02

Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.

03

Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.

04

Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв