
Шашлик рибно-овочевий
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
1 кг.
Оцет яблучний Borges 250мл
0.5 стакану
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Баклажан
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
500 г.
Морква
3-4 шт.
Оцет Anri спиртовий 9% 0,85л
1.5 ст. л.
Кефір Зарог 2,5% 870г
150 г.
Етапи приготування
01
Для маринаду використовувати столовий яблучний оцет, при бажанні можна додати в нього дрібно нарізаний базилік. Залишити рибу (осетер, білуга, севрюга, сьомга) в маринаді на 1,5-2 години.
02
Помідори і баклажани нарізати кільцями. Якщо залишився маринад, замочити в ньому нарізану тонкими кільцями ріпчасту цибулю.
03
Нанизати приготовані рибу та овочі таким чином, щоб шматочки риби чергувалися з шматочками овочів і цибулею. Готувати такий шашлик 15-20 хвилин.
04
До цього шашлику можна подати морквяний соус з хріном. Попередньо відварену і вистиглу моркву дрібно нарізати або протерти на тертці. До моркви додати тертий хрін. Розвести отриману суміш збитим кефіром і добре розмішати. Налити в соусницю і прикрасити листочками базиліка.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)