
Курка з грибами в соусі з фети
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
0,5 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вино Giacondi червоне сухе 12% 3л
0,5 ст.
Сир Фета Світ Сир 45%
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Курку нарізати на шматочки, посолити. Моркву нарізати маленькими кубиками, гриби нарізати пластинами.
02
Поставити сковороду на вогонь, вилити олію, висипати моркву, обсмажити протягом 3-5 хвилин.
03
Додати гриби до моркви, обсмажити. Додати в сковороду курку, через 3-5 хвилин, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду. Тушкувати під кришкою 3 хвилини.
04
Додати в сковороду вино, посолити і поперчити, тушкувати 10 хвилин. У центр сковороди, прибравши курку та гриби до країв, викласти сир. Придавити лопаткою сир. Перемішати всі інгредієнти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)