
Ягня карі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баранина ребро
1 шт
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Помідори Auchan консервовані з зеленню 3л
400 г
Рис пропарений
1 ст.
Карі Carmencita 40г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Бульйонні кубики Kent Boringer курячі 60г
1 шт.
Коріандр Еко мелений 20г
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
5 г
Етапи приготування
01
Відварити м'ясо ягняти, охолодити і нарізати кубиками.
02
Нагріти олію на великій сковороді на середньо-сильному вогні.
03
Додати нарізану цибулю і обсмажувати близько 3 хвилин.
04
Додати 1 ст. ложку порошку карі і обсмажувати ще хвилину.
05
Додати помідори, м'ясо і курячий бульйон.
06
Довести до кипіння і тушкувати, періодично помішуючи, близько 15 хвилин.
07
Одночасно зварити рис відповідно до вказівок на упаковці.
08
Приправити насінням коріандру і порошком карі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)