
Ванільне печиво з вершковою начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
325 г.
Борошно 7 1кг
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
3 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
1/2 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст.
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст.
Етапи приготування
01
Покласти в миску вершкове масло, цукор, ванільний цукор, щіпку солі і білок. Збити міксером. Краще відразу насадкою для замішування тіста.
02
Поступово додати все борошно (350 г.) і сформувати кулю. Міситься тісто дуже легко, воно дуже еластичне і м'яке. Загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
03
Приготувати начинку. У невеликій каструльці перемішати до однорідності муку (3 ст. л.) з молоком. Довести до кипіння і готувати, помішуючи, 2 хвилини, щоб суміш загусла. Остудити до кімнатної температури. Окремо перемішати масло вершкове розм'якшене (125 г.), цукрову пудру, ванільний екстракт, сіль 1/4 ч. л., додати молочну суміш і добре все збити.
04
Розігріти духовку до 200°С. Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати формочкою печиво. Викласти на деко, застелене папером для випічки і запікати хвилин 10-15.
05
Готове печиво остудити і змастити начинкою. Має вийти близько 30 штук. Охолодити. Приємного апетиту!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)