
"Спиральки"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
500 г.
Перець Болгарський
450 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку і сир порізати кубиками.
02
Перець (бажано взяти перець різного кольору) промити, очистити від насіння і нарізати соломкою.
03
Змішати сир, шинку і перець.
04
Відокремити жовтки від білків і додати в миску. Посолити, за смаком, і добре перемішати.
05
Тісто розкатати на столі і викласти на нього начинку, розрівняти. Краї добре закрити.
06
Скачати тісто в рулет і покласти його на деко з пергаментним папером.
07
Деко поставити в духовку, розігріту до 180°С, і випікати 30-35 хвилин.
08
Потім остудити готовий рулет і нарізати на порції.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)