
Рулет з йогуртово-малиновою начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
60 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
15 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
60 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
250 г.
Желатин Добрик 15г
10 г.
Малина
125 г.
Лимон
50 г.
Етапи приготування
01
Відокремити білки від жовтків. У невеликій мисці збити білки в стійку піну. Жовтки збити з цукром в пишну масу, додати просіяне борошно. З'єднати обидві маси.
02
Духовку розігріти до 200. Деко застелити пергаментним папером. Вилити тісто на деко, поставити в духовку і випікати близько 10 хвилин.
03
Желатин розчинити в теплій воді. Додати лимонний сік. Потім додати йогурт і трохи цукру. Збити до стану крему.
04
Намазати корж кремом, викласти помиту і просушену малину. Загорнути корж рулетом. Поставити рулет мінімум на 1 годину в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)