
Пряникові плюшки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсин
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 упаковка
Тісто Рудь листкове 1000г
1 упаковка
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
150 г.
Етапи приготування
01
Один апельсин обдати окропом, натерти цедру на дрібній тертці, вичавити сік. Цукор змішати до однорідності з меленим мигдалем, апельсиновим соком, 1 ч. л. апельсинової цедри і сумішшю спецій для пряників.
02
Листкове тісто розморозити, розкачати, намазати мигдалево-цукровою сумішшю, не доходячи до країв 2 см. Яєчний білок збити, намастити ним краї. Міцно скачати тісто в рулет, поставити на 30 хвилин у холодильник.
03
Нарізати рулет поперек на шматочки товщиною 1 см. Викласти їх на застелене пекарським папером деко. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°C градусів духовці на вогні трохи нижче середнього близько 20 хвилин.
04
Другий апельсин обдати гарячою водою, зрізати цедру тонкими смужками за допомогою овочечистки, вичавити сік. Змішати цукрову пудру з 6 ст. л. апельсинового соку до однорідності, намазати плюшки сумішю, що вийшла, і покласти їх остигати.
05
Викласти плюшки на тарілку, прикрасити апельсиновою цедрою, посипати фісташками, подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)