
Торт шоколадний
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
225 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
200 мл.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
400 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно з розпушувачем. Яйця збити з цукром в пишну масу і додати борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розтопити шоколад (250 грам), розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершками. Масло розтопити окремо. Розігріти духовку до 180°C.
03
Форму змастити вершковим маслом. Вилити тісто і поставити в духовку на 30 хвилин. Потім дістати і розрізати на два однакових коржі.
04
150 грам шоколаду розтопити на водяній бані. Збити вершки в пишну масу. Змішати шоколад і вершки і трохи збити. Намазати кремом один корж, зверху покласти другий, а потім обмастити весь торт кремом. Поставити торт мінімум на 20 хвилин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)