
Шоколадно-коньячний соус
Десерти з використанням шоколадно-коньячного соусу мають пікантний смак і насичений аромат. А все завдяки гармонійному поєднанню легкої гіркоти чорного шоколаду і дубових ноток коньяку. Такий соус універсальний в застосуванні. Його можна використовувати в якості начинки, глазурі або прошарку для будь-яких кондитерських (у тому числі і борошняних) виробів, подавати разом з морозивом і навіть використовувати для шоколадного фондю. Для приготування соусу можете взяти практично будь-який алкоголь (ром, апельсиновий або кавовий лікер) в будь-якій пропорції. Соус можна зберігати в холодильнику до одного місяця. В охолодженому вигляді він втрачає глянсовий блиск, стаючи матовим і густим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
300 мл.
Цукерки Merci чорний шоколад 250г
250 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
50 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
50 г.
Етапи приготування
01
Помістити вершки, шоколад і цукор в невеликий посуд і поставити на маленький вогонь. Нагрівати 3 хвилини, перемішуючи, до розчинення.
02
Збільшити вогонь і закип'ятити. Додати вершкове масло і розмішати до повного розчинення.
03
Зняти з вогню, додати коньяк і знову перемішати. Дати злегка охолонути і розлити в стерилізовані баночки. Запечатати і остудити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)