
Суп із цукіні з томатною приправою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст.л.
Цукіні
1 чашка
Цибуля
1 чашка
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
1/4 ч.л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
2 чашки
Помідори черрі Polan мариновані 660г
3/4 ст
Етапи приготування
01
Розігріти 1.5 столової ложки оливкової олії в каструлі на середньому вогні. Додати нарізаний кріп, цукіні, цибулю, насіння фенхелю і обсмажувати від 4 до 5 хвилин.
02
Додати бульйон, довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити, доки овочі не стануть м'якими, близько 15 хвилин. Змішати все в блендері до однорідної маси, повернути в каструлю. Приправити за смаком сіллю і перцем.
03
Тим часом, нагріти в сковороді 1/2 столової ложки оливкової олії на середньому вогні. Додати помідори і обсмажити близько 1-2 хвилин. Зняти з вогню. Додати 1 столову ложку рубаного кропу, додати сіль і перець.
04
Перед подачею на стіл, додати в суп обсмажені помідори.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)