
Крем-суп із фенхеля, порею і шпинату
Цей рецепт зацікавить в першу чергу прихильників здорового харчування. Приготування крем-супу передбачає, що інгредієнти для нього блендірують або протирають через сито. У запропонованому рецепті цибулю-порей і корінь фенхелю спочатку готують у розтопленому маргарині, а потім варять у курячому бульйоні до м'якості. Третій інгредієнт крем-супу - шпинат додається безпосередньо в чашу блендера. На думку найавторитетніших дієтологів крем-суп зі шпинату входить до п'ятірки найбільш корисних продуктів і страв для сучасної людини. Завдяки багатому вмісту в шпинаті цінних мінералів, вітамінів, білка, насичених і ненасичених жирних кислот і клітковини у Франції його називають "королем овочів".
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Маргарин Olkom столовий 82,2%
3 ст. л.
Цибуля порей
400 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл.
Шпинат бебі Metro Chef свіжий 500г
100 г.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Маргарин покласти в каструлю, поставити на вогонь, розтопити.
02
Додати в каструлю подрібнені порей і фенхель та готувати протягом 15 хвилин, постійно помішуючи.
03
Додати в каструлю бульйон, накрити кришкою каструлю, варити 20 хвилин, до м'якості овочів.
04
Перелити суп в чашу блендера, додати сюди ж шпинат, подрібнити до стану пюре, після чого перелити знову в каструлю. Додати за смаком сіль і перець, трохи підігріти перед подачею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)