
Гречаний суп
Гречаний суп дуже корисний. Гречана крупа відрізняється не тільки особливим смаком, але і володіє корисними властивостями. У гречаній крупі міститься дуже багато різних мікроелементів. А саме: кальцій, калій, йод, цинк, молібден, фтор, кобальт, фосфор, органічні кислоти, рибофлавін, тіамін. Вуглеводів гречана крупа містить мало і вони довго засвоюються, що забезпечить вам відчувати ситість довгий час. Гречаний суп вариться на м'ясному бульйоні, а як відомо м'ясо містить велику кількість білків, яке доповнюється вітамінами і клітковиною, що міститься в овочах і картоплі. Таким чином, з'ївши такий супчик, ви можете досить довго відчувати себе ситим, а ваше здоров'я буде поповнюватися новими силами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
15 г.
Крупа гречана
30 г.
Кріп 70г
30 г.
М'ясо стегна куряче Супер Філео охолоджене ~1,1кг
200 г.
Етапи приготування
01
Спочатку приготувати бульйон. Для цього до кастрюлі налити 1,2 л. води та покласти туди куряче м'ясо, 1 цибулину та 1 морквину. Варити 30 хвилин. Після цього процідити через сито. М'ясо відкласти в окремий посуд. А овочі потрібно викинути.
02
Свіжу цибулину почистити, нарізати квадратиками. Моркву, що залишилася, почистити та натерти на великій тертці. На сковорідці нагріти олію. Обсмажити цибулю та моркву на середньому вогні, помішуючи 5-7 хвилин - до золотистого кольору.
03
Бульйон (0,7 л.) довести до кипіння. Додати в киплячий бульйон обсмажені овочі. Варити 5-7 хвилин.
04
Картоплю почистити та нарізати невеликими кубиками. Гречку перебрати, добре промити. Краще промивати гарячою водою.
05
До супу додати картоплю. Як тільки суп закипить, додати гречку. Перемішати, посолити та варити суп гречаний на повільному вогні до готовності картоплі (приблизно 15 хвилин). При подачі посипати суп кропом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів