
Індичка з яблуками і цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Індичка філе
300 г.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Соус соєвий Chong 1л
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати індичку на невеликі шматочки і покласти її маринуватися в оливковій олії з соєвим соусом.
02
Нарізати яблуко кубиками, а цибулю - тонкими кільцями. Обсмажити цибулю в соняшниковій олії, помішувати, до золотистого кольору.
03
Додати до цибулі індичку разом із маринадом і смажити на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішувати при цьому.
04
Зменшити вогонь, додати яблуко, посолити, поперчити, накрити кришкою і залишити тушкуватися ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)