
Гарбузові равіолі
Ви готували коли-небудь равіолі (італійські пельмені) з начинкою з гарбуза? Ваша відповідь передбачувана: "Ні". Прийшла пора позбавлятися від стереотипів. Приготуйте равіолі - традиційну страву італійської кухні з незвичною начинкою. Спробуйте, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще не один раз. Запевняємо Вас: вийде дуже смачно, до того ж корисно. Адже гарбуз - джерело цілого ряду цінних для людського організму речовин. Причому, на ступінь корисності цього дивного осіннього овоча майже не впливає термічна обробка. В гарбузову начинку додадуть свої смакові нотки подрібнена ріпчаста цибуля, куркума і мелений мускатний горіх.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Casa Rinaldi кукурудзяне грубого помолу 1кг
200 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Вода мінеральна Borjomi сильногазована 0,75л
за смаком
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1,5 шт.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Куркума Еко 20г
1 г.
Апельсини 1кг
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Кріп 70г
0,5 пучка
Етапи приготування
01
Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.
02
Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.
03
Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.
04
Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів