
Драники (деруни) з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
700 г
Гриби Гливи
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
3 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
300 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл
Етапи приготування
01
Картоплю почистити, помити і натерти на дрібній тертці. Додати сіль і перець за смаком. Трохи віджати картоплю і вилити зайву рідину.
02
Гриби помити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння, дуже дрібно нарізати. Гриби обсмажити разом з цибулею до золотистого кольору на невеликій кількості олії.
03
Змішати картоплю з грибами та цибулею, добре перемішати. Додати в масу просіяне борошно і яйця. Все перемішати до однорідної консистенції.
04
На сковороду налити трохи олії, добре розігріти. Столовою ложкою викласти деруни. Обсмажувати з двох сторін до готовності до золотистої скоринки. Подавати зі сметаною. За смаком можна додати зелень. Так само замість сметани можна використовувати грибний соус.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)