Свинина копчена - Image

Свинина копчена

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Щоб не говорили, а найсмачніша страва та, яку готувати своїми руками. А особливо в наш час. Адже так багато, на жаль, неякісних продуктів, в яких багато шкідливих добавок. У таких випадках на допомогу приходять рецепти смачних страв, які за смаком і виглядом навіть не відрізнити від магазинних. Наприклад, копчена свинина. Приготувавши її, ви можете заховати в холодильник, а потім подавати гостям до святкового столу. Можна робити зі її шматочків бутерброди і брати собі на роботу. Або ж просто нарізати скибочками до гарніру. У будь-якому випадку вона буде доповнювати ваш стіл. Не кажучи вже про те, що це дуже корисний і натуральний продукт.

Інгредієнти

М'ясо (шийка свинини)

1 кг.

Сіль

30 г.

Базилік

8 г.

Перець чорний мелений

5 г.

Червоний мелений перець

2 г.

Зубчики часнику

5 шт.

Майоран

5 г.

Коріандр мелений

5 г.

Етапи приготування

01

Спочатку м'ясо потрібно натерти сіллю та сумішшю спецій (майораном, базиліком, чорним перцем, червоним перцем, коріандром). Після цього потрібно зробити на м'ясі надрізи та вставити в них зубчики часнику.

02

Далі потрібно залишити м'ясо на ніч замаринуватися. Підготоване замариноване м'ясо загорнути у кілька шарів фольги.

03

Потім потрібно коптити м'ясо в духовці протягом 2 годин. Після цього зняти фольгу та поставити коптитися ще хвилин на 30 підрум'янитися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв