
Помідори, фаршировані телятиною
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
150 г.
Телятина для стейків
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
10 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 г.
Кріп 70г
5 г.
Перець зелений
10 г.
Сметана ХМЗ 20%
20 г.
Оцет Анрі винний 6% 0,85л
5 г.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці 2 сирих жовтки, олію і оцет, перемішати, додати сметану. Відварити 4 яйця, білки подрібнити. Перець з цибулею дрібно нарізати.
02
Обсмажити телятину на сковороді в олії, остудити, нарізати на дрібні шматочки. Змішати м'ясо з білками, додати перець, цибулю і половину соусу із жовтків. Перемішати.
03
З помідорів зрізати верхівку, витягнути м'якоть, подрібнити, додати до м'ясної суміші, якою після, заповнити помідори всередині. Залити помідори соусом, що залишився. Випікати в духовці 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)