
М'ясні кульки з начинкою з квасолі та цибулі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш М'ясний Сомельє з кролика
500 г.
Помідори рожеві фасовка
700 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
150 г.
Квасоля вагова
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Замочити квасолю у холодній воді на 3-4 години.
02
Потім відварити квасолю до готовності. Коли квасоля буде готова, її остудити і перемолоти в блендері.
03
Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім обсмажити її на соняшниковій олії на сковороді до золотистого кольору.
04
Змішати перемелену квасолю і цибулю, посолити і поперчити за смаком.
05
З помідорів зняти шкірку і перебити їх у блендері.
06
Фарш добре розім'яти, додати в нього яйце, сіль, перець і перемішати.
07
Після чого, сформувати з фаршу кілька коржів.
08
На кожен коржик викласти невелику порцію цибульно-квасолевої суміші і скатати коржі в невеликі кульки.
09
Кульки з фаршу викласти у форму для запікання, в один або два шари.
10
Зверху залити томатною сумішшю з блендера так, щоб вона покривала всю поверхню кульок. Можна додати воду, якщо томатної суміші не вистачає.
11
Зверху викласти листочки зелені і поставити форму в духовку (кришкою не накривати). Запікати при температурі 180°С протягом 40-50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)