
Кутаби із зеленню
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Сіль Єгипет
1/2 ч л.
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл.
Щавель пучок 100г
2 пучка
Шпинат пучок 100г
1 пучок
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Кріп 70г
1 пучок
Масло вершкове домашнє
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Зелень промити і обсушити. Цибулю очистити. Борошно висипати в миску, додати сіль і воду, замісити тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити на 30 хвилин.
02
Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на вершковому маслі до злегка золотистого кольору. Охолодити.
03
Просушену зелень перебрати і відокремити стебла від листочків, листочки посікти. У зелень додати смажену цибулю, сіль і перець. Добре перемішати.
04
Тісто розділити на однакові шматочки і кожен розкачати в тонкий корж, посипаючи невеликою кількістю борошна. За допомогою тарілки діаметром 20-22 см. і ножа вирізати кола.
05
На один край коржа покласти зелень, накрити вільною частиною коржа і защипнути ретельно край.
06
Розігріти сковороду без олії і обсмажити кутаб з двох сторін по 2 хвилини з кожного боку.
07
Обсмажені кутаби змастити розтопленим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)