
Гратен із сьомгою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе сьомги слабосолене
400 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
600 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
10 г.
Борошно 7 1кг
48 г.
Яблуко Джонапринц 70+
1 шт.
Петрушка 70г
20 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
25 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Сік лимона John Top 230мл
10 г.
Морква
150 г.
Сир Dzugas Пармезан твердий 40% 36 місяців
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C. Нарізати філе сьомги шматочками по 2 см. Цибулю та петрушку нашаткувати.
02
Змішати борошно з вершками, поставити на вогонь та довести до кипіння, постійно помішуючи. Соус посолити, поперчити та приправити мускатним горіхом. В окремій мисці збити яйця, поступово залити в миску гарячий соус. Додати шматочки сьомги, цибулі та петрушки.
03
Отриману суміш покласти у форму для запікання, зверху посипати паніровочними сухарями та тертим сиром пармезан.
04
Випікати рибний гратен в духовці на нижньому рівні протягом 25-30 хвилин.
05
Моркву та яблуко натерти на тертушці. Побризкати лимонним соком.
06
Гратен подавати до столу з теплим салатом з моркви та яблук.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)