
Смажені свинячі реберця
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1,2 кг.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
60 г.
Мед Літній Мед 750г
45 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
15 г.
Кетчуп Salvest 530г
45 г.
Соус соєвий Kaiseki 1л
30 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
100 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати складові маринаду (мед, гірчицю, кетчуп, соєвий соус), додати 3 столові ложки олії, розмішати. В кінці вилити цитрусовий сік. Ще раз перемішати до однорідності. Свинячі ребра промити, злегка обсушити та розрізати між ребрами. Покласти м'ясо до миски, накрити плівкою та струснути кілька разів, щоб маринад обволік всі шматочки рівномірно.
02
Затягнуту плівкою миску поставити в холодильник на 2 години. Непогано, якщо є можливість кілька разів струснути ребра, поки вони маринуються. За годину до готування миску поставити на стіл для зігрівання до кімнатної температури. Сковорідку розігріти на сильному вогні, налити трохи олії. З ребер столовим ножем зняти зайвий маринад та обсмажити (без кришки) з двох сторін, щоб на м'ясі утворювалася скоринка.
03
Отримавши необхідну рум'яну скоринку, зменшити вогонь та під кришкою смажити ребра до готовності, перевертаючи з однієї сторони на іншу. Все це займає 7 хвилин від початку смаження. Якщо ж м'ясо не дуже вдале, і після смаження воно важко протикається виделкою, то потрібно додати в сковорідку трохи маринаду та теплої води і протушкувати м'ясо хвилин 15.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)