
Кассероль із броколі та сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Броколі
1,3 кг.
Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%
900 г.
Молоко 2,5% 900г
100 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Крекери Delser 500г
3 упаковки
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 170°C. Помістити крекери у великий поліетиленовий пакет, який закривається, і злегка розчавити за допомогою качалки. Розділити броколі на суцвіття. Довести до кипіння воду в каструлі. Додати броколі і дати покипіти 1 хвилину. Злити воду і відставити у бік.
02
Плавлений сир нарізати на шматки. Викласти у велику каструлю. Додати молоко, вершки, сіль, чорний перець.
03
Розтопити масу до однорідної консистенції, постійно помішуючи. Перемішати з гірчицею.
04
Додати броколі в сирний соус.
05
До маси додати половину подрібнених крекерів.
06
Перемішати, потім влити суміш у змащену маслом форму для випічки.
07
Зверху посипати рештою подрібнених крекерів, потім добре посипати чорним перцем.
08
Випікати кассероль протягом 15-20 хвили, до золотистого кольору, поки сир не почне кипіти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)