
Бельгійські пивні оладки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
5 г.
Пиво світле Volfas Engelman 5,2% 0,568л
200 мл.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
130 г.
Джем Novus полуничний 375г
3 ст. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, дріжджі, цукор з яйцем. Масло розтопити, влити в борошняну суміш. Збити до однорідної маси.
02
Розігріти духовку до 180°С. У суміш влити пиво, змішати. Викласти у форму для кексів отриману суміш. Випікати 15 хвилин.
03
Готові оладки дістати з духовки, остудити, витягти з форми.
04
Вершки збити з цукром. Подавати оладки з полуничним джемом і цукрово-вершковим кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)